Як контролювати персонал? Ділимося досвідом на засіданні Української Федерації Індустрії Безпеки

Як контролювати персонал? Ділимося досвідом на засіданні Української Федерації Індустрії Безпеки

7 липня відбулося 60е засідання Ради Української федерації індустрії безпеки, присвячений новинкам та ініціативам УФІБ за регіональним проєктам ринку систем безпеки. Під час зборів члени Федерації обмінялися трендами ринку, компанії поділилися новими та корисними рішеннями. Фахівці компанії «АМ Інтегратор Груп» презентували рішення, призначені для контролю робочого персоналу: Actima Time Staff.

Actima Time Staff – система оперативного управління робочим часом персоналу для компаній з розгалуженою структурою філіалів та підрозділів. Представлене рішення забезпечує планування гнучких, фіксованих та індивідуальних графіків персоналу; багатофакторну ідентифікацію за біометричними даними та RFID-картками; оперативний контроль дисциплінарних порушень; автоматичну фіксацію фактичного відпрацьованого часу; можливість синхронізації та обміну даними з ERP-системами; панель керування персоналом – єдиний екран даних директора для оперативного планування, контролю, оцінки та преміювання робітників.

Експерти компанії «АМ Інтегратор Груп» готові відповісти на будь-які питання та надати консультацію щодо задач, пов’язаних з контролем персоналу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

одиннадцать − пять =